به اطلاع می رساند
تقویم آموزشی “نیمسال دوم ۱۴۰۰” از لینک زیر قابل دریافت است
لطفا با توجه به تاریخ های مندرج در تقویم از طریق سامانه آموزش نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایید
لازم به ذکر است در خصوص برگزاری کلاس ها به صورت “حضوری” یا “مجازی ” تصمیمی اتخاذ نشده است و موسسه آموزش عالی گنجنامه تابع تصمیمات وزارت علوم و ستاد ملی مبارزه با کرونا می باشد

دریافت تقویم آموزشی

ورود به سامانه آموزش

آموزش انتخاب واحد در سامانه آموزش

آموزش پرداخت شهریه در سامانه آموزش

نکات مهم

– جهت فعال شدن سیستم انتخاب واحد ضروری است دانشجو شهریه خود را پرداخت نماید.
-جهت اطلاع از مبلغ شهریه هر رشته و نحوه پرداخت آن به بخش امور مالی موسسه درپروفایل شخصی خود مراجعه نمایید.
-انتخاب واحد فقط از طریق سایت اینترنتی و فقط در زمان های ذکر شده انجام می ­پذیرد و پس از آن امکان انتخاب واحد وجود ندارد.

-تمامی عواقب ناشی از عدم انتخاب واحد در زمان­های مذکور بر عهده دانشجو می­ باشد.

-پس از انتخاب واحد حتماً از تاییدیه انتخاب واحد خود پرینت گرفته و از برنامه کلاسی خود آگاه باشید.

-دانشجویانی که ۲ و یا ۳ ترم مشروط می­باشند تا مشخص شدن مجوز کمیسیون موارد خاص می ­توانند با تعهد کتبی بصورت مشروط انتخاب واحد نمایند.

از همکاری شما دانشجویان گرامی در انجام امور آموزشی سپاسگزاریم