با توجه به عدم برگزاری کلاس ها به صورت حضوری و به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و با برنامه ریزی های انجام شده نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰در مقطع کاردانی و کارشناسی به صورت مجازی و از طریق پنل اسکای روم برگزار خواهد شد.

شروع کلاس ها مطابق با تقویم آموزشی از تاریخ شنبه ۱۶ یهمن ماه می باشد.

نظر به گسترش استفاده از خدمات مبتنی بر اینترنت و در نتیجه افزایش استفاده از پهنای باند کشور در نقاط مختلف و شروع هم زمان آموزش مجازی واحدها، مشکل کندی اینترنت در کشور و اختلالاتی بر روی سامانه آموزش مجازی وجود دارد. در صورت بروز هرگونه مشکل و اختلالات، از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم.

نحوه شرکت در کلاس های مجازی نیمسال دوم۱۴۰۰

۱- ورود به وب سایت موسسه به نشانی www.Ganjnameh.ac.ir

۲- مراجعه به سامانه جامع کلاس و امتحانات آنلاین

۳- وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور (هردو به صورت پیش فرض شماره دانشجویی می باشد)

* نام کاربری و کلمه عبور را به صورت اعداد انگلیسی وارد نمایید

* توصیه می شود پس از ورود، کلمه عبور خود را تغییر دهید

۴- پس از ورود به سامانه در قسمت دوره های آموزشی لیست دروسی که در انتخاب واحد، اخد نموده اید قابل مشاهده است

* در سمت چپ پنل حتما نام و نام خانوادگی خود را بررسی نمایید

* اگر از تلفن همراه استفاده می نمایید در سمت راست گزینه تنظیمات (آیکونی به شکل چرخ دنده ) را بزنید و نام خود را بررسی نمایید

۵- با کلیک بر روی هر درس گزینه ورود به کلاس برای شما نمایان شده و به کلاس مورد نظر وارد خواهید شد

۶- لازم به ذکر است نام کاربری و کلمه عبور اسکای روم همانند نیمسال گذشته شماره دانشجویی می باشد

نکات مهم:

* ملاک شرکت در کلاس آنلاین تاییدیه انتخاب واحدی است که از سامانه آموزش دریافت نموده اید، لذا در صورتی که درسی اخذ نموده اید ودر پنل شما نمایش داده نمی شود با واحد انفورماتیک تماس بفرمایید.
ممکن است برخی دروس عمومی در پنل شما نمایش داده شود، در صورتی که درس را اخد ننموده اید نیازی به شرکت در کلاس نمی باشد.

* به اخبار و اطلاعیه های درج شده در پنل آزمون (گزینه های سمت راست) دقت داشت باشید.

* دانشجویانی که شهریه نیمسال جاری را پرداخت نکرده باشند امکان ورود به کلاس  را نخواهند داشت.

* دانشجویانی که کارنامه سلامت دانشجویان را تکمیل نکرده باشند نیز امکان ورود به کلاس  را نخواهند داشت.
(نحوه تکمیل کارنامه سلامت متعاقبا اعلام خواهد شد)

* سامانه جامع کلاس ها تحت وب بوده و نیازی به نصب نرم افزار جانبی نمی باشد، جهت استفاده بهینه از سامانه توصیه می شود از مرورگر های به روز شده گوگل کروم(Google Chrome)  و موزیلا فایر فاکس(Mozila Fire Fox) استفاده نمایید.

* توصیه می شود لینک کلاس های آنلاین را در محلی ذخیره نمایید که در صورت بروز مشکل در  وب سایت موسسه از آن استفاده کنید.

* پس از اولین ورود، از قسمت حساب کاربری کلمه عبور خود را تغییر دهید.

فیلتر شکن  و VPN دستگاه خود را غیر فعال نمایید.

* هنگام وارد شدن به سامانه نام کاربری و کلمه عبور را به صورت اعداد انگلیسی وارد کرده و پس از ورود در قسمت تنظیمات پنل (لوگو چرخ دنده در سمت راست) حتما نام خود را بررسی نمایید.

* در صورتی که نام شما در پنل نمایش داده نشود قادر به مشاهده لینک کلاس ها  نیز نمی باشید- نام کاربری و کلمه عبور به صورت پیش فرض شماره دانشجویی می باشد که پس از ورود باید کلمه عبور را تغییر دهید

* لازم به ذکر است به دلیل ذخیره شدن خودکار نام کاربری و کلمه عبور های شما در سامانه های مختلف (از جمله اسکای روم،سامانه آموزش،سامانه صندوق رفاه و …) جهت اطمینان در هر بار ورود به سامانه نام کاربری و کلمه عبور را به صورت دستی وارد نمایید.

* راهنمای جامع استفاده از پلتفرم اسکای روم در وب سایت موسسه -قسمت آموزش آنلاین – در دسترس می باشد.

* کلیه میان ترم ها و کوییز ها و آزمون پایان ترم از طریق این سامانه برگزار خواهد شد.

آموزش جامع پلتفرم اسکای روم ویژه دانشجویان

پرسش های متدوال پلتفرم اسکای روم