کارت ورود به جلسه امتحان از تاریخ “شنبه ۱۴۰۰/۱۰/۰۴” بر روی پورتال دانشجویی قرارمی گیرد.

تاکنون بخشنامه ای مبنی بر برگزاری امتحانات به صورت حضوری از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و ستاد ملی مبارزه با کرونا ابلاغ نشده است لذا در صورت تغییر در روند برگزاری امتحانات (به صورت حضوری یا مجازی) مراتب اطلاع رسانی خواهد شد.

دریافت کارت امتحان منوط به تسویه حساب مالی می باشد، تسویه حساب مالی فقط به صورت آنلاین و از طریق وب سایت موسسه انجام می پذیرد لذا از مراجعه حضوری جهت پرداخت شهریه خودداری نمایید.

عواقب عدم رعایت هر یک از نکات فوق بر عهده دانشجو می باشد، در صورت وجود هرگونه سوال و ابهام می توانید با واحد آموزش تماس حاصل فرمایید.