به اطلاع می رساند

پیرو بخشنامه “وزارت علوم،تحقیقات و فناوری” و “ستاد ملی مبازه با کرونا” و “تصمیم هیات رئیسه موسسه آموزش عالی گنجنامه” به اطلاع می رساند :

– کلیه کلاس های درس در مقطع کارشناسی ارشد تا پایان نیمسال به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

– کلیه کلاس های درس در مقاطع کاردانی کارشناسی (ورودی -۱۳۹۹-۱۳۹۸-۱۳۹۷) تا پایان نیمسال به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

– برگزاری کلاس های درس در مقاطع “کاردانی پیوسته و کاردانی ناپیوسته” و “کارشناسی ناپیوسته” ورودی ۱۴۰۰ همچنان به صورت مجازی و از طریق سامانه جامع کلاس ها برگزار خواهد شد.

– چنانچه دروس دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ با ورودی های ماقبل ادغام باشد،آن‌ درس به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

– جهت دریافت لیست دروس ادغام ورودی ۱۴۰۰ که به صورت حضوری برگزار خواهد شد کلیک کنید

– کلیه امتحانات پایان نیمسال ۱۴۰۰۲ (نیمسال جاری) در تمامی مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی‌ارشد به‌ صورت “حضوری” برگزار خواهد شد.

– دانشجویان غیر بومی جهت رزرو خوابگاه دانشجویی می توانند از هفته آینده اقدام نمایند.

در خصوص نحوه برگزاری “دروس عملی” مقاطع کاردانی و کارشناسی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

– شروع کلاس ها طبق تقویم آموزشی از تاریخ “یکشنبهچهاردهم فروردین ماه ۱۴۰۱ و شر.ع کلاس های حضوری از روز “شنبه” بیست و هفتم فروردین ماه می باشد.

– جهت رفاه حال دانشجویان و تسهیل در روند برگزاری نیمسال امکان حذف و اضافه دروس و امکان حذف ترم در طول نیمسال امکان پذیر می باشد.

-استفاده از ماسک و تزریق حداقل دو دوز واکسن کویید ۱۹ و داشتن کارت الکترونیکی واکسن برای اساتید و دانشجویان جهت شرکت در کلاس‌ها الزامی است.

– شروع فعالیت کادر اداری موسسه نیز از روز “یکشنبه” چهاردهم فروردین ماه ۱۴۰۱ به مدت یک ماه به شرح زیر می باشد:

روز و ساعات کاری:
شنبه” تا “چهارشنبه
۸ صبح الی ۱۴ ظهر

در صورت داشتن هرگونه ابهام وسوال می توانید با کارشناسان موسسه در ارتباط باشید.

– شماره تلفن ها: