نظر به گسترش استفاده از خدمات مبتنی بر اینترنت و در نتیجه افزایش استفاده از پهنای باند کشور در نقاط مختلف و شروع هم زمان آموزش مجازی واحدها، مشکل کندی اینترنت در کشور و اختلالاتی بر روی سامانه آموزش مجازی وجود دارد. در صورت بروز هرگونه مشکل و اختلالات، از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم.

به اطلاع می رساند
شروع کلاس های نیمسال تابستان ۱۴۰۱ طبق تقویم آموزشی از روز “شنبه هجدهم تیر ماه” می باشد .
لازم به ذکر است با توجه به برگزاری کلاس ها به صورت حضوری و مجازی به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و با برنامه ریزی های انجام شده؛ کلاس های مجازی از طریق پنل اسکای روم برگزار خواهد شد.
دسترسی به لینک کلاس ها همانند نیمسال گذشته از طریق “سامانه کلاس های مجازی” خواهد بود.

دانشجویانی که در نیمسال تابستان واحد اخذ نموده اند،از طریق سامانه آموزش نسبت به پرداخت شهریه اقدام‌ نمایند.
بدیهی است دانشجویانی که شهریه نیمسال را پرداخت نکرده اند امکان شرکت در کلاس ها را نخواهند داشت.

نحوه شرکت در کلاس های مجازی

پرسش های متدوال پلتفرم اسکای روم