کارت ورود به جلسه امتحان از تاریخ شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ بر روی پورتال دانشجویی قرار گرفته است.

امتحانات به صورت آنلاین و از طریق سامانه امتحانات از طریق وب سایت موسسه‌انجام‌ خواهد شد.

دریافت کارت امتحان منوط به تسویه حساب مالی می باشد، تسویه حساب مالی فقط به صورت آنلاین و از طریق وب سایت موسسه انجام می پذیرد لذا از مراجعه حضوری جهت پرداخت شهریه خودداری نمایید

نحوه شرکت در امتحانات آنلاین پایان ترم

موسسه آموزش عالی گنجنامه

-1مراجعه به وبسایت موسسه به نشانی    www.Ganjnameh.ac.ir

-2ورود به سامانه امتحانات آنلاین

۳- وارد کردن نام کاربری و رمز عبور  (هر دو به صورت پیش فرض شماره دانشجویی می باشد)

۴- پس از ورود به پنل، در قسمت راهنمای سریع، برروی گزینه تکمیل فرم ارزشیابی اساتید کلیک نمایید.

(تکمیل فرم ارزشیابی الزامی می باشد و فقط در اولین ورود نسبت به تکمیل آن اقدام نمایید)

۵- پس از تکمیل فرم و دریافت پیغام پاسخ شما با موفقیت دریافت شد، به پنل آزمون آنلاین بازگشته و بر روی گزینه تکالیف و آزمون های تشریحی کلیک نمایید.

۶- پس از ورود به بخش آزمون های تشریحی، لیستی از امتحانات شما که طبق کارت ورود به جلسه درج شده است را مشاهده می کنید.

۷- در روز و ساعت امتحان وارد سامانه شده و با کلیک بر روی گزینه (مشاهده/پاسخگویی) می توانید سوالات را مشاهده نمایید.

( به تعداد صفحات سوالات که در شکل زیر علامت گذاری شده دقت داشته باشید)

8- در صفحه باز شده مقابل نام درس گزینه (دانلود فایل توضیحات/ سوالات) را زده و پس از دانلود سوالات و  با توجه به زمان درج شده در پنل می توانید به سوالات پاسخ دهید.

۹- نحوه پاسخ دهی :

پس از مشاهده سوالات، بر روی پاسخنامه سربرگ دار که از قبل آماده نموده اید، پاسخ خود را به صورت خوش خط و خوانا و خلاصه نوشته و تصویری واضح از آن را را در قسمت فایل ضمیمه آپلود نمایید و گزینه ثبت و ارسال را بزنید.

( به پاسخنامه هایی که دارای سربرگ موسسه نباشند ترتیب اثر داده نخواهد شد)

دانلود فایل پاسخنامه سربرگ دار

-10 ازآپلود متعدد پاسخنامه ها خودداری نمایید، زیرا آخرین فایل ارسالی در سامانه ثبت خواهد شد ، حداکثر امکان ارسال پاسخنامه ۳ برگه با حجم۵ مگابایت می باشد.

نکات مهم:

* در صورت تعلیق و تعویق امتحانات به هر دلیل، اطلاعیه ها در وب سایت و شبکه های اجتماعی موسسه درج خواهد شد.، ضمنا به اخبار و اطلاعیه های درج شده در پنل آزمون نیز (گزینه های سمت راست) دقت داشت باشید.

*دانشجویانی که شهریه نیمسال جاری را پرداخت نکرده باشند امکان مشاهده سوالات را نخواهند داشت.

*دانشجویانی که فرم ارزشیابی اساتید را تکمیل نکرده باشند امکان مشاهده نمرات را نخواهند داشت.

* سامانه امتحانات تحت وب بوده و نیازی به نصب نرم افزار جانبی نمی باشد، جهت استفاده بهینه از سامانه توصیه می شود از مرورگر های به روز شده گوگل کروم(Google Chrome)  و موزیلا فایر فاکس(Mozila Fire Fox) استفاده نمایید.

*حداقل ۱ روز قبل از تاریخ امتحان وارد سامانه شوید تعداد، تاریخ و ساعت امتحانات خود را با کارت ورود به جلسه چک نمایید و در صورت عدم تطابق با واحد انفورماتیک تماس بفرمایید(ممکن است بعضی دروس مشترک و عمومی را  علاوه بر درس های موجود در کارت امتحان، در پنل خود مشاهده نمایید در صورتی که درس را در این ترم اخذ نکرده اید نیازی به پاسخگویی نمی باشد)

*به زمان پاسخگویی به سوالات (در سمت چپ به صورت شمارنده درج شده است) توجه کافی را داشته باشید لذا پس از پایان زمان تعیین شده امکان ارسال پاسخنامه تحت هیچ شرایظی وجود ندارد .

*  در صورتی که با تاخیر وارد سامانه شده باشید میزان تاخیر شما از مدت زمان پاسخگویی به سوالات کم شده  و زمان کمتری برای ارسال پاسخنامه خواهید داشت.

*در هر امتحان دانشجو فقط از یک دستگاه و مرورگر اجازه ورود به آزمون را دارد، لذا به هیچ وجه در هنگام امتحان دستگاه و یا مرورگر خود را تغییر ندهید.

*توصیه می شود لینک آزمون آنلاین (Ganjnameh.eazm.ir) را در محلی ذخیره نمایید که در صورت بروز مشکل در  وبسایت موسسه از آن استفاده کنید.

* فایل پاسخنامه سربرگ دار را از وبسایت موسسه دانلود کرده و به تعداد نیاز چاپ نمایید .

* پس از اولین ورود، از قسمت حساب کاربری کلمه عبور خود را تغییر دهید.

* فیلتر شکن  و VPN دستگاه خود را غیر فعال نمایید

*هنگام وارد شدن به سامانه نام کاربری و کلمه عبور را به صورت اعداد انگلیسی وارد کرده و پس از ورود در قسمت تنظیمات پنل (لوگو چرخ دنده در سمت راست) حتما نام خود را بررسی نمایید
▫️در صورتی که نام شما در پنل نمایش داده نشود قادر به مشاهده برنامه امتحانات نیز نمی باشید

▫️نام کاربری و کلمه عبور به صورت پیش فرض شماره دانشجویی می باشد که پس از ورود باید کلمه عبور را تغییر دهید
▫️لازم به ذکر است به دلیل ذخیره شدن خودکار نام کاربری و کلمه عبور های شما در سامانه های مختلف (از جمله اسکای روم،سامانه آموزش،سامانه صندوق رفاه و …) جهت اطمینان در هر بار ورود به سامانه نام کاربری و کلمه عبور را به صورت دستی وارد نمایید.

*پس از بارگزاری پاسخنامه ها پیغام “فایل ها با موفقیت آپلود شد” و “پاسخ شما ثبت گردید” در بالای صفحه نمایان خواهد شد و در پایین صفحه نیز پیغام “شما قبلا فایل دیگری آپلود کرده اید” درج می شود.
▫️در صورت دریافت این دو پیغام فایل ها ارسال شده اند.
(فقط یکبار بر روی گزینه ثبت و ارسال کلیک کنید و منتظر پیغام سامانه باشید،بدیهی است در صورت کلیک مکرر بر روی گزینه ثبت و ارسال، پاسخنامه ای ارسال نخواهد شد)